Pravice. Piškotki. Zasebnost.

Mešanec.si je skupnost ustvarjalk in ustvarjalcev, ki želimo prispevati v skupni prostor horizontalnih idej in praks. Dosegljivi smo prek elektronskega naslova skupno@mesanec.si

Za dela, objavljena na strani Mešanec, veljajo pravila odprte licence CC BY-NC-ND 4.0: deljenje in razširjanje vsebin je dovoljeno pod pogoji, da gre za netržni namen in se jasno navede avtorja, objavi povezavo in označi vsakršne spremembe tako, da je jasno, da ne avtor ne dajalec licence sprememb ne podpirata; prav tako način predelave ali objave ne smeta onemogočiti nadaljne rabe te licence.

Mešanec uporablja le zahtevane piškotke, da lahko obstaja. Ob poslanem komentarju ali prijavi na Obvestilnik bomo podatke, ime in elektronski naslov, uporabili izključno za ta določen namen in z njimi ravnali v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Ne sprejemamo oglaševalcev, ne uporabljamo komercialnih internetnih omrežij in podatkov ne delimo z nikomer.

Mešanec želi biti umirjen prostor, kjer se začenjajo premišljene debate in iskrijo argumenti, ki temeljijo na izkustvih vseh nas, znanstvenih dognanjih, dejstvih in spoštovanju. Zato novodobnega komentiranja ne vzpodbujamo, veseli pa bomo vseh odzivov in razmislekov, saj verjamemo, da bomo z njimi, skupaj postali še boljši.